Maksup.com e виртуален информационен ресурс в интернет, създаден в съответствие със законодателството на Република България.
Използвайки  Maksup.com означава, че Вие сте съгласни и приемате условията за ползване на сайта относно връщането и рекламацията на предлаганите продукти.
Рекламации се приемат в рамките на 14 работни дни. При дефект, нарушен търговски вид или продукт различен от модела, който сте поръчали, сумите за обратното транспортиране на продукта и изпращане на нов се поемат от магазина. При желание на клиента се възстановява сумата на съответния продукт, чрез изпращане обратно до офиса на куриерската фирма, от където е бил изпратен продукта. Като се посочи наложен платеж за продукта сумата, която е заплатил клиентът без транспортните разходи. Сумата ще бъде възстановена в рамките на 3 дни. Данните на колегите и офиса за доставка се намират на товарителница, с която клиентът е получил продукта. При извършване на замяна по други причини, доставката за връщане се поема от клиента. При нужда на допълнително информация моля свържете се с Нас чрез контактната форма. 

Важно!

Поради специфичното естество на предлаганите от Maksup.com продукти и високият риск от бързо влошаване на качествените характеристики, връщане на продукт не се приема след нарушен търговски вид от страна на клиента, като разкъсан опаковъчен целофан и смачкана транспортна кутия. Върнатата стока трябва да бъде без следи от употреба и с неразкъсан полиетиленов протектор. При неспазване на указанията и несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички разходи.