Dolce & Gabbana 9112 Silver Polar Edition

DG9112SLP

Нов продукт

Модел: Dolce & Gabbana 9112 Silver Polar
Стил: Класическа  серия слънчеви очила 100% идентичнос 1:1
Рамка: Метал
Защита: 100% UV400, UVA и UVB слънчеви лъчи, антиалергични.
Поляризация : Да
Вносител: "Optoclands" LTD
В комплекта е включен:  Kалъф Dolce & Gabbana, кърпичка и тест карта за доказване на поляризацията на лещите.
Опция преглед и тест преди заплащане на продукта !

48,60 лв

-46%

90,00 лв

Dolce&Gabbana започва своята дейност през 1980г., когато Доменико Долче и Стефано Габана се срещат при съвместната си работа за Armani в ателието на компанията в Милано. От тогава те правят "звезди, които изглеждат като звезди". Колекцията очила на Dolce&Gabbana е бляскава, с дълбоки цветове, усъвършенствана и луксозна, вдъхновена от Сицилия и нейната култура.
Слънчеви очила Dolce & Gabbana DG9112SL Polarized са част от най-новата колекция на Dolce & Gabbana внимателно изработена за мъже и жени. Този елегантен модел с пълна рамка отразява последните тенденции в съвременния дизайн на очила, а неговата форма авиатор прави Dolce & Gabbana DG9112 перфектен избор за кръгло, овално и квадратно лица.
Материалът, който се използва за рамката е устойчив на корозия метал, който ги прави практически неунищожими. Тези стъкла са създадени да блокират 100% от вредните UV лъчения. Поляризираният филтър също отстранява 99.9% от заслепяващите отблясъци и увеличава контраста, така че зрението е ясно, а цветовете - плътни.

Подобни предпочитани продукти