Намалена цена! ТЕСТЕР Versace Eros EDT 100мл -за мъже Zoom

ТЕСТЕР Versace Eros EDT 100мл -за мъже

TVEROSEDT

Нов продукт

• Връхни нотки: мента, лимон, зелена ябълка
• Сърдечни нотки:  тонка, амбра, гераниум
• Основни нотки: ванилия, ветивер, дъбов мъх, кедър
Опция преглед и тест преди заплащане на продукта !
Продукта се предлага с право на връщане до 7 дни !
Доставка на продукта в рамките до 2 дни !
Продуктът е с гарантирано качество, в транспортна (тестерна) опаковка !

42,40 лв

-47%

80,00 лв

Какво е тестер? Тестерите обикновено се използват в класическите парфюмерии с цел клиентите да изпробват аромата на даден парфюм.  Различава се от класическия продукт само с това, че е опакован в бяла кутия с черно бели надписи, някой продукти нямат капачка на разпръсквача. Ако купувате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор.
Мъжкият парфюмен тестер от Versace Eros представлява един свеж и пиакнтен аромат за мъже. Неустоимият парфюмен тестер за мъже от Versace Eros е вдъхновен от гръцките елементи и митология. Ароматът разкрива едно начало, изградено от лимон, мента и зелена ябълка. В сърцето се крият тонка, амбра и гераниум, а базата съдържа ванилия, дъбов мъх и кедър. 
     Флаконът е украсен с митологични елементи и е оцветен в син цвят. Главата на Медуза краси бутилката отпред, а латни елементи поставят контраст около гърлото на бутилката. Подходящ за деня през пролетта и лятото. Насочен е към по-младата аудитория, но се харесва и от зрели мъже. Мъжкият парфюмен тестер от Versace Eros  е лансиран през 2012 година.

Подобни предпочитани продукти